Lezersreacties

Lezersreacties

Anna (12) uit Eindhoven: “Ik vond het boek super leuk om te lezen! En ik leefde heel erg met Mannus mee in al zijn avonturen. Dat maakte het erg spannend. Ik kan niet wachten om ook het vervolg een keer te lezen!”

Lars (11) uit Malden: “Mannus is een leuk, spannend, boek met actie en er zitten ook grappige stukken in. Ik zat echt in het verhaal. Het leek net alsof ik erbij was.” 

Sebastiaan (11) uit Utrecht: “De spanning in het boek bouwt echt op. Ik wilde steeds doorlezen.” 

Elyn (10) uit Utrecht: “Het is zo goed geschreven dat je een kriebel in je buik krijgt. Het lijkt alsof jij zelf Mannus bent, die ternauwernood ontsnappingen heeft en dingen durft die hij nooit gedacht had te durven. Toen het uit was zei ik: ‘En ik eis nú het tweede deel’.” 

Ybe (11) uit Amsterdam: “Ik vond het een spannend en een heel leuk boek! Je kan er zo uren in door lezen. Je leeft heel erg met Mannus mee. Het is zo’n leuk boek dat ik al uitkijk naar de rest van de trilogie. Ik vind Mannus een goede doorzetter. En Mannus vind ik een goede grappige naam voor een hoofdpersoon. En nuka een hele fantasierijke kracht.”

Maud (11) uit Den Bosch: “Ik vond het een leuk en een spannend boek en ik vond Mannus een doorzetter en een aardige jongen.”